Bedrijfsyoga

bedrijfsyoga 2

Stressreductie en Teambuilding

Yoga en mindfulness worden steeds meer geïntegreerd in ons dagelijks leven. Dat dit niet voor niets is blijkt wel uit diverse wetenschappelijke onderzoeken: daarin is aangetoond dat personeel dat deze technieken aangeleerd kreeg, beter bestendig is tegen werkdruk, een lager werkverzuim kent en het een positief effect heeft op de onderlinge communicatie en het algehele gevoel van welbevinden. Meerdere bedrijven zijn u al voorgegaan in deze vooruitstrevende vorm van stressreductie en teambuilding, waardoor het ziekteverzuim is gedaald.

La Vida heeft speciaal voor u als bedrijf een krachtige en effectieve training ontwikkeld voor uw werknemers, die het beste biedt uit twee werelden. In deze toegankelijke training worden uw werknemer eenvoudige maar doeltreffende handvatten/ oefeningen aangereikt om het stressniveau te verlagen, concentratie en focus te verhogen en het algehele gevoel van welzijn te verbeteren, alsmede de teambuilding te versterken.

Door deze training aan te bieden aan uw werknemers neemt u enerzijds het heft in eigen hand door op een vooruitstrevende manier bij te dragen aan de gezondheid van uw werknemers en uw bedrijf. Anderzijds leren uw werknemers hun eigen verantwoordelijkheid te nemen door de aangeleerde technieken toe te passen en zo pro-actief zorg te dragen voor een goede gezondheid en werksfeer.

De trainingen zijn speciaal afgestemd op het bedrijfsleven, worden bij u op locatie gegeven of in onze eigen yogastudio. Uiteraard wordt er op basis van een introductiegesprek bekeken in welke vorm de training het beste past binnen uw bedrijf.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op.

Comments are closed